12+ en Young Adult boeken

Ik heb 9 jeugdboeken geschreven die onder de categorie 12+ vallen, maar die ook door  jongvolwassenen gewaardeerd worden. Onder deze acht boeken valt ook de vijfdelige Stephserie, die ik al jaren geleden heb geschreven, maar die jongeren nog steeds met plezier lezen (kijk onder de subpagina’s voor meer informatie). Ze zijn niet meer nieuw te koop, maar nog wel tweedehands, en ook te leen in de bieb.

Romeo & Julia

Mijn nieuwste titel voor 12+ en YA is de roman Romeo & Julia, naar het beroemde toneelstuk van William Shakespeare.

Verona, de late Middeleeuwen

Twee rivaliserende families: de Capuletti’s en de Montecchi’s. Er is iets gebeurd, in het verre verleden, waardoor ze elkaars bloed wel kunnen drinken. Hoe de vete is ontstaan weet niemand meer, maar toch laait de haat telkens opnieuw op. En dan zul je maar geboren zijn als Romeo Capuletti en Julia Montecchi en hopeloos verliefd op elkaar worden. Liefde op het eerste gezicht, die uitgroeit tot een alles verterende liefde waarvoor je bereid bent te sterven…

Eindelijk kun jij dit prachtige en dramatische liefdesverhaal lezen als een goed leesbare roman. Als je het uit hebt, vind ik het leuk om te horen wat je ervan vindt!

Voor een mooie recensie, klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Lezen is met andere ogen leren  kijken.’

fb t