Ontdekt! – deel 1 Stephserie

Pimento – 2005 / 8e druk Moon – 2011

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe het er in de modellenwereld echt aan toe gaat.

 

Wat ze toen zei, kon ik niet geloven. Dit moest een grap zijn. Dit gebeurde andere meisjes. Meisjes met borsten, dik haar en mooie, stevige nagels. Meisjes met lange dunne benen (maar niet zo dun als die van mij). Meisjes die eruit zagen als achttien, terwijl ze nog maar net vijftien waren geworden. Meisjes die zelfverzekerd de lingerieafdeling rondliepen en de A-maten links konden laten liggen. Dit overkwam toch niet een lat van veertien die nog regelmatig twaalf geschat werd?

Stel je voor, je bent aan het winkelen met je beste vriendin. Opeens word je aangesproken door iemand van een Engels modellenbureau, die je vraagt om voor een testshoot naar Londen te komen. Je wordt ontdekt!

In Ontdekt! kun je lezen hoe het écht is om een beginnend model te zijn, en dat het geen gemakkelijke weg is naar de top.

‘Ik weet hoe het is als je ontdekt wordt als model, dat overkwam namelijk mijn eigen dochter toen ze nog maar net veertien was. Haar ervaringen, en die van andere jonge modellen die ik heb gesproken, beschrijf ik in deze boeken: must-haves voor iedereen die nieuwsgierig is naar achter-de-schermen-verhalen van de internationale modellenwereld.’
Tiny Fisscher

Alleen nog tweedehands te koop en te leen in de bibliotheek.

 

‘Lezen is met andere ogen leren  kijken.’

fb t