That’s it! – deel 5 Stephserie

Uitgeverij Moon – 2010 – 2e druk 2011 (midprice)

Ook in dit boek zijn veel van de beschreven verhalen echt gebeurd, inclusief het verhaal over de Oscaravond!

 

Mail via BlackBerry 8.37

Wat een gedoe 🙁 De driver is niet komen opdagen. Tegen de tijd dat ik op het vliegveld had moeten zijn, was ik nog in het hotel.
Lang verhaal kort: ben op tijd en zit nu in mijn eentje te wachten om te boarden. De crew van Cosmo is er ook, maar ik word totaal genegeerd. Ben twee keer achter ze aan gelopen, bij de derde keer dacht ik: laat maar zitten. Gelukkig ben ik gewend op mezelf te zijn, maar het is niet leuk. Nou ja, het zal wel loslopen, we zullen zien. En: ik vlieg straks naar een prachtig stukje moeder aarde en ga daar genieten!

Steph heeft steeds vaker opdrachten in het buitenland. Ze woont en werkt in New York en Los Angeles, krijgt haar eerste job op een tropisch eiland en heeft zelfs een shoot op een paardenranch in Texas! Maar ook haar andere ambities en talenten beginnen aan haar te trekken. Zo krijgt ze een fantastisch filmidee dat ze in Los Angeles probeert te pitchen en ontmoet ze mensen die enthousiast zijn over haar zangkwaliteiten. Dan doet iemand haar een aanbod waardoor haar carrière ineens een heel andere wending krijgt…

Alleen nog tweedehands te koop en te leen in de bibliotheek.

‘Lezen is met andere ogen leren  kijken.’

fb t