Ik heb vijf non-fictieboeken voor volwassenen geschreven, die niet meer in de reguliere boekhandel verkrijgbaar zijn. Ik kom ze nog wel regelmatig tweedehands tegen. Het gaat om de volgende titels:

Pilates Plus
Pauze Pilates
Speciaal voor jou
Lazy Fitness
Het man/vrouwboek

Van het laatstgenoemde heb ik nog wat exemplaren die je al dan niet gesigneerd bij mij kunt bestellen:

Het man/vrouwboek (met cartoons van Willem Ritstier)
Uitgeverij Kosmos – 2013
ISBN 9789021554600

Man-vrouwboek_HRZij: ‘Als het je lukt om op tijd van rijstrook te wisselen, zou je eigenlijk straks zo’n beetje die kant op moeten.’
Hij: ‘Hier links.’

Er is nogal wat te doen over man-vrouwverschillen. Of deze nu louter biologisch of ook cultureel bepaald zijn, overal op de wereld vinden mannen wat van vrouwen en andersom:
Volgens hem is zij te emotioneel, houdt ze zich te veel met anderen bezig, praat ze teveel over problemen en heeft ze veel bevestiging nodig. Volgens haar is hij egocentrisch, heeft hij te weinig invoelingsvermogen, praat hij niet voldoende over zijn problemen en luistert hij niet. Of mannen en vrouwen hier nu gelijk in hebben of niet, waar komen verschillen in mannelijk en vrouwelijk gedrag vandaan, en als je er last van hebt, hoe ga je daar dan het beste mee om?

Het man/vrouwboek biedt je niet alleen antwoorden en logische verklaringen, maar ook het nodige vermaak. Een fantastisch boek voor iedereen die geïnteresseerd is in menselijk gedrag, voor man en vrouw, voor alle leeftijden. Je bent immers nooit te jong of te oud om de andere sekse beter te leren begrijpen. Met geweldige, full-colour cartoons van Willem Ritstier.

 

‘Lezen is met andere ogen leren kijken.’

fb t