Klein maar fijn, zoals je op de foto hiernaast kunt zien, die is gemaakt tijdens de Amsterdam International Fashionweek. Het model dat naast me staat is Sabine Tienkamp, de winnares van de modellenwedstrijd die in 2009 door Ulla/Moon uitgeverij is georganiseerd. Hoe die wedstrijd in z’n werk ging, kun je lezen in ‘Covergirl’ het 4e Stephboek.

Verder

Ik ben geboren in Castricum, in 1958. Reken maar uit.
Ik ben niet alleen kinder- en jeugdboekenschrijfster, ik schrijf ook boeken voor volwassenen. Tussendoor doe ik ook andere dingen om mijn geld mee te verdienen.

Vroeger ben ik bijvoorbeeld ook reisleidster geweest en schoonheidsspecialiste en juf op allerlei soorten scholen en heb ik aerobics- en pilatesles gegeven. Een manusje-van-alles, dus.

Ik ben getrouwd met Alex. Hij is ….
Verder wil hij niet dat ik iets over hem vertel. ‘Het is jouw website,’ zegt-ie. Zo is dat.

Wij wonen in een benedenwoning in Amsterdam. Niet omdat we oud of gehandicapt zijn, maar omdat die woning drie keer was geweigerd door ouderen of gehandicapten. Toen mochten wij erin. In dat huis hebben ook onze honden gewoond, eerst Puce, toen Sara. Helaas leven ze niet meer. Voordeel: je hoeft de deur niet meer uit als het rotweer is. Nadeel: je komt de deur niet meer uit als het rotweer is.

Meer weten?

HIER vind je een beknopte biografie. Verder staat deze site bol van de informatie, dus ik zou zeggen: leef je uit.

‘Lezen is met andere ogen leren  kijken.’

fb t