Model Steph

‘Geweldige boeken en precies zoals het gaat als je nog geen Naomi, Kate, Heidi of Doutzen bent.’ – Lisanne de Jong, topmodel

De serie die ik over model Steph schreef, is jarenlang heel populair geweest. Kennelijk wilden heel veel meisjes lezen over hoe het leven van een model er achter de schermen uitziet, wat je ervoor moet doen en laten om succesvol te zijn, wat er allemaal mis kan gaan maar ook wat voor geweldigs er allemaal op je pad kan komen. In deze vijfdelige serie kun je lezen over de ups en downs van een model dat met vallen en opstaan haar sporen verdient, en dat tussen de bedrijven door ook van alles meemaakt in de liefde.

Wie is Steph?

Steph is de fictieve hoofdpersoon uit de vijfdelige serie Stephboeken.
De meeste verhalen die je in deze boeken leest, zijn echt gebeurd. Dat weet ik zeker omdat mijn dochter model is en zij al deze verhalen uit de eerste hand met mij heeft gedeeld.

Van de hoofdpersoon heb ik expres een fictief personage gemaakt, zodat ik als schrijver meer vrijheid had om ook mijn eigen fantasie aan het werk te zetten. Dat maakte niet alleen het schrijfproces veel leuker, maar waarborgde ook de privacy van mijn dochter.
Natuurlijk ben ik wel ontzettend blij met alle verhalen die ze mij jarenlang met groot enthousiasme heeft voorgeschoteld, anders had ik deze serie nooit kunnen schrijven.

De volgorde van de serie:

Deel 1: Ontdekt!
Deel 2: Beroemd!
Deel 3: Showtime!
Deel 4: Covergirl
Deel 5: That’s it!

De boeken zijn in verschillende edities verschenen, met verschillende covers. Er is ook een trilogie verschenen met de eerste drie delen bij elkaar in een band.
De boeken zijn vaak nog tweedehands te koop, en ook nog volop te leen in de bibliotheek!

Toetje

Als toetje van de Stephserie is er ook een lifestyleboek verschenen, met de titel:
Beauty, Body & Brains –
lifestyleboek voor meiden van nu
Vormgegeven en geïllustreerd door Sam Loman.

In dit boek vertelt Steph bij elk onderwerp haar eigen ervaringen, en daarnaast onthult ze exclusieve tips van internationaal bekende topvisagisten en -stylisten.

Ook dit boek is niet meer verkrijgbaar, maar nog wel regelmatig tweedehands te koop. Samantha Loman heeft er ook nog een aantal op voorraad. Als je een exemplaar van haar wilt kopen, kun je contact opnemen via: samantha@sam-illustraties.nl

 

 

 

‘Lezen is met andere ogen leren  kijken.’

fb t