d i t.

Dit. - Tiny Fisscher en Iris van der Veen

In drie maanden tijd al de derde druk!

Cadeauboek voor volwassenen (en kinderen 8+)
Illustraties Iris van der Veen
Uitgeverij Samsara


Korte, poëtische, lichtvoetige dierenverhalen met hartverwarmende illustraties over levensvragen die ieder mens weleens bezighouden. Hoe weet je of iemand een echte vriend is, wat houdt wezenlijk geluk in en hoe kunnen we weten wat er gebeurt na de dood? In korte, poëtische dierenverhalen schrijf ik over levensvragen die ieder mens bezighouden.

Dit boek is een een feest van herkenning voor iedereen die weleens over het leven, zichzelf en de wereld om zich heen nadenkt. Een boek voor iedereen die durft te dromen, want zoals Schildpad in een van de verhalen tegen Das zegt: ‘In dromen kan alles.’ De treffende en hartverwarmende illustraties van Iris van der Veen maken dit. tot een parel van een cadeauboek voor elke gelegenheid en voor alle dagen van het jaar.

Wat houd ik nu al van dit boek! De teksten en tekeningen vallen zo mooi in elkaar en raken me tot in mijn haarwortels, terwijl er ook humor in zit. De dieren weten zo veel meer dan wij, de mensen! Dat wordt in dit boek prachtig verbeeld!

Margreet de Haan, boekhandel ’t Spui, Vlissingen

Wat een heerlijke dierenvertelsels, ze toveren een glimlach op je gezicht. De illustraties zijn ook nog eens prachtig en veelzeggend. Kortom, een heel fijn cadeauboek! Ik weet nu al dat ik dit heel graag wil hebben en onder de aandacht ga brengen van klanten.

Yvonne van Bussel, assistent-bedrijfsleider De Ganzenveer, Helmond

Het boek kopen

Wil je het boek kopen en heb je geen boekwinkel in de buurt? Bijna alle boekwinkels hebben ook een webshop en leveren meteen de volgende dag!