d i t.

Dit. - Tiny Fisscher en Iris van der Veen

In drie maanden tijd derde druk!

Cadeauboek voor alle leeftijden (volwassenen en kinderen 9+)
Illustraties Iris van der Veen
Uitgeverij Samsara


Een bijzondere cadeaubundel voor iedere gelegenheid en voor elk moment van het jaar. Voor volwassenen, maar ook heel geschikt voor wat oudere kinderen.

‘Ben ik alwéér jarig,’ verzucht Schildpad.
‘Was je dat al vaak?’ vraagt Eendagsvlieg.
‘Ja. Maar hoe vaker hierna nog,
hoe eerder ik er niet meer ben…’

‘Ruilen?’

Korte, poëtische, lichtvoetige dierenverhalen met hartverwarmende illustraties over levensvragen die ieder mens weleens bezighouden.

Hoe weet je of iemand een echte vriend is, wat houdt wezenlijk geluk in en hoe kunnen we weten wat er gebeurt na de dood?
Dit boek is een een feest van herkenning voor iedereen die weleens over het leven, zichzelf en de wereld om zich heen nadenkt. Een boek voor iedereen die durft te dromen, want zoals Schildpad in een van de verhalen tegen Das zegt: ‘In dromen kan alles.’ De treffende en hartverwarmende illustraties van Iris van der Veen maken dit. tot een parel van een cadeauboek voor elke gelegenheid en voor alle dagen van het jaar.

Friesch Dagblad schrijft:
“De verhalen doen soms denken aan de dierenverhalen van Toon Tellegen, waarin ook vaak filosofische vragen aan de orde komen, waar dieren dan hun mening over geven. Maar Tiny Fisscher doet dat op haar eigen wijze. Opvallend is dat veel van haar verhalen bestaan uit boeiende, vaak poëtische dialogen, waarbij de deelnemers soms genoeg hebben aan een paar woorden om hun mening of vraag duidelijk te maken.”

hetboekenrijk.com schrijft:
“Het fijne Nederlandse antwoord op “De jongen, de mol, de vos en het paard”. Een boek om te koesteren en intens van te genieten!”

Een Hebban-recensent schrijft:
“De schrijfstijl van Tiny Fisscher is liefdevol, hartverwarmend, ontroerend, pakkend en vol met mooie levenslessen en subtiele wijsheden. Ikzelf las elke dag een paar van deze dierenverhalen, waarna ik ze even liet bezinken. […] Iris van der Veen maakte er indrukwekkende en hartverwarmende zwart/wit illustraties bij, die perfect bij de verhaaltjes passen.”

Het boek kopen

Wil je het boek kopen en heb je geen boekwinkel in de buurt? Bijna alle boekwinkels hebben ook een webshop en leveren meteen de volgende dag!