Ik heb intussen drie klassiekers nieuw leven ingeblazen, zodat nieuwe generaties er weer van kunnen genieten. Het begon met een van mijn lievelingsboeken, Kees de jongen. Waarover meer in een subpagina van deze site. Daarna kwam Rémi op mijn schouder tikken om zijn avonturen in Alleen op de wereld door mij te laten hervertellen.
Adriaan van Dis schreef over deze klassieker:

‘Zwerven, spanning en dikke tranen – een leeservaring die je je leven lang bijblijft.’

Ook mijn bewerking – fantastisch geïllustreerd door Charlotte Dematons –  zal voor nieuwe generaties kinderen en volwassenen een heerlijke leeservaring opleveren.

Tot slot is in september 2018 mijn romanversie van Romeo & Julia verschenen! Dit boek was weer een heel anders kunstje dan de eerdere twee  titels, want het was immers een toneelstuk en dan ook nog eens in oud-Engels. Het is een prachtig boek geworden, voor 15+ en volwassenen!

Lees meer over deze drie titels in de subpagina’s.

‘Lezen is met andere ogen leren kijken.’

fb t